AJANKOHTAISTA

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan sivuilleni!

Kurkkaa myös mitä tapahtuu somessa.

 Facebook-sivut 
Instagram

 


portrait photo awards

 

Sähköposti toi mahtavia uutisia! Kuvani valittiin International Portrait photo Awardsin voittajiin. Kyseessä on kansainvälinen muotokuvakilpailu valokuvaajille kautta maailman. Kilpailussa kuvaajilta odotetaan ällistyttävää laatua sekä taiteellista silmää kuvakerronnassa. Vain murto-osa valitaan lopulliseen voittajakokoelmaan. Olen todella kiitollinen kun saan työstäni tällaista tunnustusta!

 

”Portrait Photo Awards is an international contest for portrait photography. We look for photographers who combine stunning quality and style of imagery.”    Portrait Photo awards


 

Syyskuussa Break Sokos hotel Kolilla on jälleen hyvinvointiviikot ja myös me, Laurelie Photography ja Kauneushoitola Edea Koli olemme mukana siellä. Järjestämme odottaville äideille Kaunis odotus- tapahtuman, ylellisen hetken hemmottelua upean Kolin maisemissa! 🙂 Lisätietoja sekä ilmoittautumiset info@laureliephotography.com. Paikkoja on rajoitetusti, joten ole nopea!

 


25.5.2018 EU:n uudistuneen tietosuoja-asetuksen myötä myös minun nettisivuilleni on teitä varten tehty rekisteriseloste, josta käy ilmi miten asiakkaan henkilötietoja yrityksessäni käsitellään.

Linkistä voitte käydä siihen tutustumassa 🙂

 

Rekisteriseloste

 


 

Nyt varataan loppukesän sekä alkusyksyn kuvauksia! 

Vapaita viikonloppuaikoja vielä elokuun puolella.

 

Ota yhteyttä ja varaa kuvaus  🙂

Lapsikuvaus 1-vuotiskuvaus

 

 

 


Uniikit kuvatuotteet saatavilla Juuan S-marketista!

 

Yhteistyössä Laurelie Photography ja Sarianna Kallinen.

 

Kauneutta, syvyyttä,

ja sanoja, jotka elävät.

 

Valikoimasta löytyy canvastauluja, tarjottimia, lasinalusia sekä magneetteja.

 

 

Ihana lahja ystävälle tai iloksi itselle!