Info

KUVAUKSEN VARAAMINEN

Varaathan oman kuvausaikasi hyvissä ajoin ennen toivottua kuvaushetkeä. Näin varmistamme, että sopiva kuvausaika varmasti löytyy oikeaan hetkeen.

Kuvausta varatessasi kerrothan millaiselle kuvaukselle olisi tarvetta ja milloin toivoisit kuvauksen olevan. Laitathan viestiisi myös tarpeelliset omat yhteystietosi eli nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Kuulen mielelläni myös jos sinulla on erityisiä toiveita kuvauksen suhteen. Sillä tavoin osaan tarjota sinulle juuri sinun toiveidesi mukaista kuvausta!

Kuvausmaksu suoritetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausvarauksenne. Toimitan laskun kuvausmaksusta sähköpostitse.

Jos sinulle tulee esteitä etkä pääsekään kuvauksiin ilmoitathan asiasta minulle mahdollisimman pian, mieluiten viimeistään 24h ennen kuvausajankohtaa. Voimme katsoa uuden kuvausajan mahdollisimman pian.

KUVAUKSIIN VALMISTAUTUMINEN

Suunnittelen ja ideoin kuvauksia etukäteen, jotta ne etenevät sujuvasti. Kuulen mielelläni jos sinulla on jotain toiveita ja ajatuksia kuvien suhteen. Minulla on myös mukanani aina kaksi kameraa, useita objektiiveja sekä vara-akkuja ja – muistikortteja, joten sinun tärkeät hetkesi eivät jää ikuistamatta!

Autan ja ohjeistan toki myös kuvaustilanteessa, joten voit ottaa rennosti ja keskittyä pitämään hauskaa!

Tarkemman infopaketin sekä kuvaussopimuksen saat sähköpostitse kun kuvausvaraus on tehty.

KUVAUKSEN JÄLKEEN

Kun kuvaukset ovat ohi alkaa minun työni toinen osa. Toimitan sinulle koevedokset viikon sisällä sähköiseen kuvagalleriaan ja pääset valitsemaan kuvista omat suosikkisi sekä tekemään kuvatuote-tilauksen. Vaihtoehtoina ovat korkealaatuiset kuvatiedostot, upeat fine art- valokuvat, kauniit canvastaulut sekä tyylikkäät vaneriblokit.

Käsittelen ja viimeistelen valitsemasi kuvat tarkoin, jotta sinä saat laadukkaat kuvatuotteet itsellesi. Kuvatuotteiden toimitusaika vaihtelee hiukan tuotteesta ja tilauksesta riippuen ja sovimme siitä tilauksen yhteydessä.

Laskun kuvatuotetilauksesta toimitan sähköpostitse. Valmiit kuvatuotteet toimitan kun maksu on suoritettu.

REKVISIITAT

Studion rekvisiitat ovat vapaasti lainattavissa kuvauksiin. Valikoima päivittyy jatkuvasti, kysy rohkeasti kuvausta varatessasi millaista on sillä hetkellä tarjolla!

HÄÄKUVAUSINFO

Häät ovat hyvin merkittävä ja ainutkertainen päivä ja siksi on ensisijaisen tärkeää, että kuvat hääpäivästänne onnistuvat ja ovat juuri teidän toiveidenne mukaisia. Dokumentaarisiin hääkuvauspaketteihin sisältyy suunnittelupalaveri, jossa voimme yhdessä käydä läpi kuvaussopimusta, tulevia juhlia sekä suunnitella kuvausta. Minusta on ihanaa päästä myös tutustumaan teihin jo etukäteen ja mielelläni kuulen teidän toiveita hääkuvien suhteen. Hääkuvaajana pyrin ikuistamaan jokaisen merkittävän hetken ja kauniin yksityiskohdan, hienotunteisesti ja huomaamattomasti. Rakastan aitoja, tunnelmallisia kuvia ja haluan ikuistaa ihanan ja ikimuistoisen hääpäivänne upeaksi kuvalliseksi tarinaksi. Siten kaikki tärkeät ja rakkaat muistot hääpäivältänne ovat tallessa ja voitte elää uudestaan tuon merkittävän päivän vielä vuosienkin päästä.

Hääkuvauspaketteihin kuuluu varausmaksun, joka on 20% varaamanne hääkuvauspaketin hinnasta. Varausmaksu vahvistaa varauksen. Lisätietoa varausmaksuun liittyvistä asioista täällä. Hääkuvien toimitusaika on noin 4-6 viikkoa, sesongista ja kuvauspaketista riippuen. Koko päivän dokumentaariseen hääkuvauspakettiin sisältyy sähköisen kuvagallerian lisäksi kuvien toimitus muistitikulla.