Info

KUVAUKSEN VARAAMINEN

Varaathan oman kuvausaikasi hyvissä ajoin ennen toivottua kuvaushetkeä. Näin varmistamme, että sopiva kuvausaika varmasti löytyy oikeaan hetkeen.

Kuvausta varatessasi kerrothan millaiselle kuvaukselle olisi tarvetta ja milloin toivoisit kuvauksen olevan.. Laitathan viestiisi myös tarpeelliset omat yhteystietosi eli nimi, sähköposti ja puhelinnumero. Kuulen mielelläni myös jos sinulla on erityisiä toiveita kuvauksen suhteen. Sillä tavoin osaan tarjota sinulle juuri sinun toiveidesi mukaista kuvausta!

Kuvausmaksu suoritetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausvarauksenne. Kuvausmaksu ei ole palautettavissa. Toimitan laskun sähköpostitse.

Jos sinulle tulee esteitä etkä pääsekään kuvauksiin ilmoitathan asiasta minulle mahdollisimman pian, mieluiten viimeistään 24h ennen kuvausajankohtaa. Voimme katsoa uuden kuvausajan mahdollisimman pian.

KUVAUKSIIN VALMISTAUTUMINEN

Suunnittelen ja ideoin kuvauksia etukäteen, jotta ne etenevät sujuvasti. Minulla on myös mukanani aina kaksi kameraa, useita objektiiveja sekä vara-akkuja ja – muistikortteja, joten sinun tärkeät hetkesi eivät jää ikuistamatta!

Vaatteet ovat hyvin olennainen osa kuvissa. Suosittelen valitsemaan kuvauksiin väreiltään ja sävyiltään yhteensopivia vaatteita. Luonnonläheiset värit, kuten esimerkiksi sininen, ruskea, valkoinen, harmaa ja beige, ovat kauniita ja sopivat mainiosti monenlaiseen miljööseen sekä studioon. Tärkeintä kuitenkin on se, että vaatteesi kuvastavat sinua.  Voit ottaa mukaan myös useammankin erilaisen asukokonaisuuden ja voimme yhdessä valita sopivimman tai vaihdella asukokonaisuuksia kuvien välillä. Kun vaatetuskin on valittu harkiten näyttää kuvakin silloin harmoniselta ja viimeistellyltä kokonaisuudelta. Autan ja ohjeistan toki myös kuvaustilanteessa, joten voit ottaa rennosti ja keskittyä pitämään hauskaa!

Lapsia kuvatessa vanhempien läsnäolo auttaa lasta rentoutumaan ja sen vuoksi on hyvä jos kuvauksiin tullaan vaikka koko perheenä. Läheisten ihmisten ympäröimänä uuteen tilanteeseen on helpompi tottua ja touhuilu kuvauksissa on paljon rennompaa ja iloisempaa. Kuvauksiin on varattu reilusti aikaa, joten ehdimme alkuun rauhassa hiukan tutustua toisiimme. Suosittelen varaamaan mukaan myös vaihtovaatteet sekä välipalaa, sillä etenkin pienemmillä lapsilla siinä kaikenlaisen puuhastelun keskellä voi iskeä nälkä. Pienen tauon ja välipalan jälkeen voidaan hyvillä mielin taas jatkaa kuvauksia.

Newborn- kuvauksiin valmistaudutaan erityisen huolellisesti. Kuvauspaikka, oli se sitten perheen kotona tai studiolla, pidetään kuvauksen ajan normaalia huonelämpöä lämpimämpänä. Tällä tavoin varmistetaan, että pienokaisella on riittävän lämmin koko kuvauksen ajan. Newborn-kuvauksiin käyttämäni rekvisiitta on varattu nimenomaan näitä kuvauksia varten ja niiden puhtaudesta huolehditaan tarkasti. Näin takaan jokaiselle vastasyntyneelle turvallisen kuvauksen myös tältä osin. Kuvauksiin on varattu reilusti aikaa, joten ehdimme hyvin pitää myös taukoja. Näissä kuvauksissa on täysin normaalia, että vauvan syöttelyyn ja nukutteluun menee  aikaa. Sitä ei kannata stressata etukäteen. Kaikki sujuu mainiosti omalla painollaan ja kuvauksissa edetään rauhallisesti vauvan ehdoilla.

KUVAUKSEN JÄLKEEN

Kun kuvaukset ovat ohi alkaa minun työni toinen osa. Toimitan sinulle koevedokset viikon sisällä sähköiseen kuvagalleriaan ja pääset valitsemaan kuvista omat suosikkisi sekä tekemään kuvatuote-tilauksen. Vaihtoehtoina ovat korkealaatuiset kuvatiedostot, upeat fine art- valokuvat, kauniit canvastaulut sekä tyylikkäät vaneriblokit.

Käsittelen ja viimeistelen valitsemasi kuvat tarkoin, jotta sinä saat laadukkaat kuvatuotteet itsellesi. Kuvatuotteiden toimitusaika vaihtelee hiukan tuotteesta ja tilauksesta riippuen ja sovimme siitä tilauksen yhteydessä.

Laskun kuvatuotetilauksesta toimitan sähköpostitse. Valmiit kuvatuotteet toimitan kun maksu on suoritettu.

REKVISIITAT

Studion rekvisiitat ovat vapaasti lainattavissa kuvauksiin. Valikoima päivittyy jatkuvasti, kysy rohkeasti kuvausta varatessasi millaista on sillä hetkellä tarjolla!

HÄÄKUVAUSINFO

Häät ovat hyvin merkittävä ja ainutkertainen päivä ja siksi on ensisijaisen tärkeää, että kuvat hääpäivästänne onnistuvat ja ovat juuri teidän toiveidenne mukaisia. Hääkuvauspaketteihin kuuluu suunnittelupalaveri, jossa voimme yhdessä käydä läpi tulevia juhlia sekä suunnitella kuvausta. Minusta on ihanaa päästä myös tutustumaan teihin jo etukäteen ja mielelläni kuulen teidän toiveita hääkuvien suhteen. Hääkuvaajana pyrin ikuistamaan jokaisen merkittävän hetken ja kauniin yksityiskohdan, hienotunteisesti ja huomaamattomasti. Rakastan aitoja, tunnelmallisia kuvia ja haluan ikuistaa ihanan ja ikimuistoisen hääpäivänne upeaksi kuvalliseksi tarinaksi. Näin voitte elää uudestaan tuon merkittävän päivän vielä vuosienkin päästä!

Hääkuvauspaketit sisältävät myös varausmaksun, joka on 20% varaamanne hääkuvauspaketin hinnasta. Varausmaksu vahvistaa varauksen. Lisätietoa varausmaksuun liittyvistä asioista täällä. Hääkuvien toimitusaika on noin 4-6 viikkoa, sesongista ja kuvauspaketista riippuen. Koko päivän dokumentaariseen hääkuvauspakettiin sisältyy sähköisen kuvagallerian lisäksi kuvien toimitus muistitikulla.