Laura

Moikka!

Kiva kun tulit tutustumaan 🙂

Olen Laura, ammattivalokuvaaja Itä-Suomesta Juuasta. Intohimoni on ikuistaa elämän tarinoita ja hetkiä satumaisiin kuviin.

Rakastan aitoja hetkiä, suuria tunteita, pieniä eleitä ja tunteikkaita katseita, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Minusta ihanaa on taltioida juuri noita asioita kauniiksi kuviksi, ihaniksi muistoiksi joihin palata vuosienkin kuluttua.

Nuo kuvat ovat meidän paluulippumme menneisiin hetkiin! Aikoinaan juuri tämä johdatti minut kuvaamisen kiehtovaan maailmaan; mennyttä aikaa emme saa takaisin mutta kuvien kautta voimme elää sitä uudelleen. Ja kuviin voimme tallettaa kaiken meille rakkaan. Juuri tämä tekee tästä työstä niin ainutkertaista ja mahtavaa.

Laura Laurelie Photography

Kuvaan paljon lapsia, perheitä ja häitä, sillä rakkaus ja läheiset ihmiset ovat elämässä tärkeintä. Kuvat meille rakkaista ihmisistä ovat äärettömän arvokkaita. Olen herkkä ja hyvin tunteellinen ja se takuulla näkyy myös työssäni. Uskon, että tämä herkkyys ja empaattisuus ovat minun valttikorttejani kuvaajana: eläydyn hetkiin täysillä ja sillä tavoin saan kuviini todella elämää ja tunnetta. Kuvaustyylini on hetkessä elävä ja aito. Kuvauksissa pitää mielestäni ehdottomasti olla rento ja hauska tunnelma! 🙂

Haluan lisätä kuviini ripauksen satumaisuutta korostamaan sen ainutlaatuisuutta. Pidän paljon hempeistä sävyistä, valoisasta ja raikkaasta mutta myös tummanpuhuvasta ja tunnelmallisesta. Olen erittäin rakastunut mustavalkokuviin! Niissä on jotain todella kaunista. Minulle jokainen valokuva on taideteos, joka kuvastaa aidosti juuri sitä hetkeä ja tunnelmaa. Se on ainutlaatuinen ja uniikki, toista samanlaista ei ole.

Kun tarvitset kuvaajaa elämäsi tärkeisiin päiviin ja hetkiin, laita rohkeasti minulle viestiä!

Olisi ilo saada ikuistaa sinulle upeita kuvia 🙂

<3 Laura

Suomen Ammattivalokuvaajat Ry