Laura

 

Moikka!

 

 

Ihanaa kun tulit tutustumaan sivuilleni!

 

Olen Laura,  ammattivalokuvaaja Itä-Suomesta. Ikuistan elämän tarinoita ja hetkiä satumaisiin, koskettaviin kuviin.

 

Lapsikuvaus talvella miljöö Juuka

 

Rakastan aitoja hetkiä, suuria tunteita, pieniä eleitä ja tunteikkaita katseita, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Kuinka ihanaa on taltioida juuri noita asioita kauniiksi kuviksi, ihaniksi muistoiksi joihin palata vuosienkin kuluttua. Valokuvat ovat meidän paluulippumme menneisiin hetkiin!

 

Hääpotretti Pori

 

 

Kuvaan paljon lapsia, perheitä ja häitä, sillä rakkaus ja läheiset ihmiset ovat elämässä tärkeintä. Kuvat meille rakkaista ihmisistä ovat äärettömän arvokkaita.  Olen herkkä ja hyvin tunteellinen ja se takuulla näkyy työssäni. Uskon, että tämä herkkyys ja empaattisuus ovat minun valttikorttejani kuvaajana: eläydyn hetkiin täysillä ja sillä tavoin saan kuviini todella elämää ja tunnetta. Kuvaustyylini on dokumentaarinen, hetkessä elävä ja aito. Pidän kovasti hempeistä sävyistä, valoisasta ja raikkaasta mutta myös tummanpuhuvasta ja salaperäisestä. Olen erittäin rakastunut mustavalkokuviin! Niissä on jotain todella kaunista ja tunnelmallista. Minulle jokainen valokuva on taideteos, joka kuvastaa aidosti juuri sitä hetkeä ja tunnelmaa. Se on ainutlaatuinen ja uniikki, toista samanlaista ei ole. Se tekee tästä työstä niin mahtavaa ja ainutkertaista!

 

Hääpotretit miljöö

 

 

Kun tarvitset kuvaajaa elämäsi tärkeisiin päiviin ja hetkiin, laita rohkeasti minulle viestiä! Olisi ilo saada ikuistaa sinulle upeita kuvia 🙂

 – Laura

 

Valokuvaaja Juuka Joensuu Itä-Suomi

 

Suomen Ammattivalokuvaajat Ry

 

Laita viestiä niin jutellaan lisää  🙂


Käy tutustumassa kuvauspalveluihini täällä!