Laura

 

Moikka!

 

 

Ihanaa kun tulit tutustumaan sivuilleni!

 

Olen Laura,  ammattivalokuvaaja Itä-Suomesta. Valokuvaus on ollut osa elämääni jo monien vuosien ajan ja se on suuri intohimoni. Rakastan tätä ja toivon, että se näkyy kuvissani sekä työssäni asiakkaiden kanssa. Olen herkkä ja hyvin tunteellinen ja sekin takuulla näkyy työssäni.  Uskon, että tämä herkkyys ja empaattisuus ovat minun valttikorttini kuvaajana; eläydyn hetkiin täysillä ja saan sillä tavoin kuviini todella elämää ja tunnetta 🙂

 

Kuvaan ensisijaisesti  lapsia, perheitä sekä häitä, mutta paljon myös muita erilaisia juhlia ja tapahtumia. Pidän siitä, että saan tehdä tätä työtä monipuolisesti.  Toimin pääasiassa Itä-Suomen alueella, mutta matkustaminen avartaa ja mielelläni lähden kuvausreissulle muuallekin!

Vapaa-ajallani kuvaan paljon luontoa, sillä tavoin rentoudun ja lataan akkuja. Luonto on minulle hyvin tärkeä ja ehkäpä siksi pidän eniten miljöökuvauksista luonnon helmassa. Suomen luonto on todella upea humisevine metsineen ja helmeilevine järvineen. Miksipä sitä ei hyödyntäisi upeisiin kuviin! Luontokuviani voit käydä kurkkaamassa Instagramissa @fascinatingfinland 🙂

 

Tahdon tarjota Sinulle taidokkaasti ja täydellä sydämellä tehtyä laatua. Sinun toiveesi ovat minulle tärkeä asia ja niiden pohjalta toteutan sinulle yksilölliset, upeat kuvat. Valokuva ei ole vain pelkkä räpsy. Se on kaunis ikuistettu muisto, joka kertoo tarinoita ja vie sinut seikkailuun vielä vuosienkin päästä. Juuri siihen hetkeen ja niihin tunteisiin.  Sillä on korvaamaton arvo ja asema.
Panostan ammattitaitoni lisäksi laadukkaisiin työvälineisiin, sillä nekin osaltaan takaavat erinomaisen työnjäljen. Kuvaan Nikonin ammattilaiskalustolla ja kuvien viimeistelyyn käytän ammattilaisohjelmia Adobe Photoshop ja Lightroom.


 

Kun tarvitset osaavaa, tunnollista ja mukavaa kuvaajaa, ota rohkeasti yhteyttä!

 

<3 Laura

Valokuvaaja Juuka Joensuu Itä-Suomi

 

Tahdotko kurkistaa millainen on valokuvaajan maailma kameran takana? Tutustu blogiini!