Laura

 

Moikka!

 

 

Ihanaa kun tulit tutustumaan sivuilleni!

 

Olen Laura,  ammattivalokuvaaja Itä-Suomesta. Valokuvaus on minulle rakas elämäntapa, työssä sekä arjessa. Se on kulkenut mukana elämässäni jo vuosia enkä osaisikaan enää elää ilman sitä. Kuvaan ensisijaisesti  lapsia, perheitä sekä häitä, mutta paljon myös muita erilaisia juhlia ja tapahtumia. Pidän siitä, että saan tehdä tätä työtä monipuolisesti! 🙂  Olen saanut työstäni myös kansainvälistä tunnustusta, kun kuvani voitti International Portrait Photo Awardsin 2018.  Toimin pääasiassa Itä-Suomen alueella, mutta matkustaminen avartaa ja mielelläni lähden kuvausreissulle muuallekin.

 

Rakastan työtäni ja toivon, että se näkyy kuvissani sekä työssäni asiakkaiden kanssa. Olen herkkä ja hyvin tunteellinen ja sekin takuulla näkyy työssäni.  Uskon, että tämä herkkyys ja empaattisuus ovat minun valttikorttini kuvaajana; eläydyn hetkiin täysillä ja saan sillä tavoin kuviini todella elämää ja tunnetta 🙂  Ihmisten kanssa työskentely on minusta ihanaa ja se on yksi tämän työn mahtavista puolista. Saan tutustua uusiin ihmisiin ja ikuistaa heille upeita kuvia muistoiksi heidän tärkeistä hetkistään.

 

Kun tahdot laadukkaita ja upeita kuvia ota rohkeasti yhteyttä minuun! 🙂

Tarjoan sinulle taidokkaasti ja täydellä sydämellä tehtyä laatua. Panostan hyvään ammattitaitooni sekä  laadukkaisiin työvälineisiin, sillä nekin omalta osaltaan takaavat erinomaisen työnjäljen. Sinun toiveesi ovat minulle tärkeä asia ja niiden pohjalta toteutan sinulle yksilölliset, upeat kuvat.  Kaunis kuva on rakkaudella ja taidolla tehty taideteos. Se on ihana ikuistettu muisto, joka kertoo tarinoita ja vie sinut seikkailuun vielä vuosienkin päästä. Juuri siihen hetkeen ja niihin tunteisiin.  Sillä on korvaamaton arvo ja asema!

 

Laita viestiä niin jutellaan lisää!

 

<3 Laura

Valokuvaaja Juuka Joensuu Itä-Suomi


Tahdotko kurkistaa millainen on valokuvaajan maailma kameran takana? Tutustu blogiini!