Kuvauspalvelut

KUVAUSPALVELUT

Elämä on ohikiitäviä hetkiä. Se on tarinoita meistä. Intohimoni on ikuistaa nuo tarinat ja hetket satumaisiin kuviin, jotta voimme elää ne uudelleen. Kuvat ovat meidän polkumme menneisiin hetkiin.

Haluan tarjota yksilöllistä kuvauspalvelua, jossa voin paneutua sinun toiveisiisi ja palvella alusta alkaen ystävällisyydellä ja ilolla. Valokuvauksenne hinta koostuu kuvausmaksusta sekä valitsemastanne kuvatuote-tilauksesta. Tällä sivulla pääset tutustumaan kuvauspalveluihin sekä kuvatuotteisiin.

Kuvausmaksu sisältää ammattikuvaajan laajan osaamisen sekä ammattitaidon, kuvauksen suunnittelun, kiireettömän ja mukavan kuvaustuokion studiolla, kotonanne tai miljöössä, studion rekvisiitan vapaan käytön kuvauksissa sekä koevedosgallerian kuvien valintaa varten. Huomioithan, ettei kuvausmaksu sisällä kuvatuotteita eikä kuvatiedostoja vaan ne ostetaan erikseen kuvatuotteiden hinnaston mukaan. Kuvausmaksu suoritetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausvarauksenne. Kuvausmaksu ei ole palautettavissa. Saatte ennen kuvauksia sähköpostitse kuvatuotehinnastot sekä kattavan infopaketin. Kuvauksen jälkeen teen teille koevedosgallerian kuvauksestanne ja voitte tilata suosikkikuvistanne kuvatiedostoja, upeita fine art- valokuvia, klassisia canvas-tauluja sekä tyylikkäitä vaneriblokkeja.

Valittuanne kuvat toimitan teille laskun sähköpostitse valitsemistanne kuvista ja kuvatuotteista. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan kun lasku on suoritettu.

Kuvaan pääasiassa Itä-Suomen alueella, tarvittaessa muuallakin. Kuvaus voidaan tehdä studiollani Joensuussa, kotonanne tai valitsemassanne miljöössä. Kuvauksen hintaan lisätään mahdollinen matkakulukorvaus 0,50e/km.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Hinnasto voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

KUVAUSMAKSU 120e
Sisältää kiireettömän ja rennon kuvaustuokion studiolla, kotonanne tai valitsemassamme miljöössä.

KUVATUOTTEIDEN HINNASTO

Valokuvia ikimuistoisista hetkistä ei voi koskaan olla liikaa. Ne kertovat tarinaa meidän elämästämme, vievät meidät jälleen niihin muistoihin, joita haluamme vaalia kuin aarteita.

Tilaa kuvistasi upeita fine art- valokuvia sekä kauniita kuvatuotteita ja kokoa niistä ihastuttavat sisustuselementit kotiisi. Tällä tavoin ihanat muistot ja rakkaat läheiset ympäröivät sinua joka hetki.

Alta löydät valikoiman sekä hinnaston. Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

KUVATIEDOSTOT

Korkealaatuiset ja viimeistellyt kuvatiedostot täydellä resoluutiolla alkuperäisessä koossaan. Kuvatiedosto-paketit sisältävät värillisen sekä mustavalko-version jokaisesta kuvasta sekä nettikäyttöön soveltuvan version kuvaajan vesileimalla varustettuna. Toimitan kuvatiedostot jpg-muodossa sähköisessä kuvagalleriassa, josta voitte kätevästi ladata kuvatiedostot omalle koneelle. Lisämaksusta kuvat on mahdollista tilata kustomoidulla muistitikulla toimitettuna. Saatte kuvatiedostoihin laajat käyttöoikeudet omaan yksityiseen käyttöönne.

20 kpl | 490e

15 kpl | 390e

8 kpl | 290e

5 kpl | 190e

Kuvien toimitus muistitikulla 30e / kpl

Laurelie Photography muistitikku kuvien toimitus Joensuu Juuka Itä-Suomi

FINE ART – VALOKUVAT

Fine art- valokuvat ovat upeita taideteoksia. Kuvat tehdään upealle mattapintaiselle puuvillapohjaiselle paperille, joka on sävyltään kaunis luonnonvalkoinen ja sen pinnassa on kevyt struktuuri. Paperi toistaa todella kauniisti kaikki yksityiskohdat sekä värit ja on erittäin laadukasta. Tämä takaa valokuvan pitkän iän sekä näyttävän ulkonäön.

1 kpl 20x30cm | 45e

1 kpl 30x45cm | 70e

1 kpl 40x60cm | 85e

fine art- valokuva valokuva printti

CANVAS-TAULUT

Canvastaulut tehdään laadukkaalle mattapintaiselle fine art-kankaalle ja taulujen kiilakehykset on valmistettu kotimaisesta oksattomasta massiivimännystä. Canvastaulut ovat todella kauniita ja niissä kuvat tulevat upeasti esille osana oman kodin sisustusta.

30x40cm | 110e

50x70cm | 145e

70x100cm | 230e

canvastaulu valokuva kuvatuotteet

FINE ART – VANERIBLOKIT

Vaneriblokki on uusi ja todella tyylikäs tapa käyttää valokuvia kodin sisustuksessa. Voit asettaa vaneriblokin esimerkiksi pöydälle seisomaan tai ripustaa seinälle.

15x15cm | 45e

20x30cm | 65e

30x45cm | 110e

vaneriblokki kuvatuotteet valokuva laurelie photography

Toimituskulut määräytyvät tilauksesta riippuen ja ne lisätään tilauksen loppusummaan. Kuvatuote-tilausten toimitusajat vaihtelevat tilauksesta riippuen, sovimme asiasta tilauksen yhteydessä.

Tarvitsetko apua kuvatuotetilauksen tekemiseen tai haluaisitko suunnitteluapua vaikkapa kuvakollaasien kokoamisessa? Autan mielelläni teitä valitsemaan kuvat ja kauniit kuvatuote-kokonaisuudet!

HÄÄKUVAUSHINNASTO

HÄÄPOTRETIT | alk. 450e

VIHKIMINEN + HÄÄPOTRETIT | alk. 700e

KOKO PÄIVÄN DOKUMENTAARINEN HÄÄKUVAUS | 2150e

Haluaisitteko varata hääkuvauksen? Rakastan ikuistaa rakkautta ja olisi ihanaa kuulla juuri teidän rakkaustarina. Voimme räätälöidä teille sopivan yksilöllisen hääkuvauspaketin ja ikuistaa teille upeita, tunnelmallisia hääkuvia muistoiksi vuosiksi eteenpäin. Hääkuvauspaketit sisältävät valokuvauksen sekä valmiit viimeistellyt laadukkaat kuvatiedostot. Laittakaa viestiä, kerron mielelläni lisää hääkuvauspaketeista.

Jäitkö kaipaamaan jotakin muuta tai olisiko sinulla kysyttävää?

Laita toki minulle viestiä ja kerro toiveistasi niin räätälöidään sinulle oma kokonaisuus tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta.

Ota yhteyttä

KUVAUSEHDOT

Varaamalla kuvauksen ja maksamalla kuvausmaksun hyväksyt kuvauspalvelun yleiset ehdot. Pääset tutustumaan niihin täällä – muistathan lukea ne läpi huolellisesti. Tarvittavat muutokset tehdään ennen kuvausta. Muuta tärkeää infoa kuvauspalvelusta löydät täältä.

HALUAISITKO VARATA VALOKUVAUKSEN?