Kuvauspalvelut

KUVAUSPALVELUT

Elämä on ohikiitäviä hetkiä. Se on tarinoita meistä. Intohimoni on ikuistaa nuo tarinat ja hetket satumaisiin kuviin, jotta voimme elää ne uudelleen. Kuvat ovat meidän paluulippumme menneisiin hetkiin.

Haluan tarjota yksilöllistä kuvauspalvelua, jossa voin paneutua sinun toiveisiisi ja palvella alusta alkaen ystävällisyydellä ja ilolla. Valokuvauksenne hinta koostuu kuvausmaksusta sekä valitsemastanne kuvatuote-tilauksesta. Kuvausmaksu sekä kuvatuotteet maksetaan erikseen. Pääset tutustumaan kuvatuotteisiin tästä.

Kuvausmaksu sisältää ammattikuvaajan laajan osaamisen sekä ammattitaidon, kuvauksen suunnittelun, kiireettömän ja mukavan kuvaustuokion studiolla, kotonanne tai miljöössä, studion rekvisiitan vapaan käytön kuvauksissa sekä koevedosgallerian kuvien valintaa varten. Huomioithan, ettei kuvausmaksu sisällä kuvatuotteita eikä kuvatiedostoja vaan ne ostetaan erikseen kuvatuotteiden hinnaston mukaan. Kuvausmaksu suoritetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausvarauksenne. Kuvausmaksu ei ole palautettavissa. Saatte ennen kuvauksia sähköpostitse kuvatuotehinnastot sekä kattavan infopaketin. Kuvauksen jälkeen teen teille koevedosgallerian kuvauksestanne ja voitte tilata suosikkikuvistanne kuvatiedostoja, upeita fine art- valokuvia, klassisia canvas-tauluja sekä tyylikkäitä vaneriblokkeja.

Valittuanne kuvat toimitan teille laskun sähköpostitse valitsemistanne kuvista ja kuvatuotteista. Valmiit kuvatuotteet toimitetaan kun lasku on suoritettu.

Kuvaan pääasiassa Itä-Suomen alueella, tarvittaessa muuallakin. Kuvaus voidaan tehdä studiollani Joensuussa, kotonanne tai valitsemassanne miljöössä. Kuvauksen hintaan lisätään mahdollinen matkakulukorvaus 0,50e/km.

Kaikki hinnat sisältävät alv 24%. Hinnasto voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

KUVAUSMAKSU 120e
Sisältää kiireettömän ja rennon kuvaustuokion studiolla, kotonanne tai valitsemassamme miljöössä. Soveltuu hyvin muoto-, lapsi-, odotus- ja perhekuvaukseen.

NEWBORN-KUVAUSMAKSU 180e
Sisältää rauhallisen kuvaustuokion vastasyntyneen tahtiin, taukoineen.

Tutustu tästä kuvatuotteiden hinnastoon

HÄÄKUVAUSHINNASTO

HÄÄPOTRETIT | alk. 400e

VIHKIMINEN + HÄÄPOTRETIT | alk. 650e

KOKO PÄIVÄN DOKUMENTAARINEN KUVAUS (SIS. SAVE THE DATE -KUVAUS) | 2150e

Haluaisitko varata hääkuvauksen? Rakastan ikuistaa rakkautta ja olisi ihanaa kuulla juuri teidän rakkaustarina. Voimme räätälöidä teille sopivan yksilöllisen hääkuvaus-paketin ja ikuistaa teille upeita, tunnelmallisia hääkuvia muistoiksi vuosiksi eteenpäin. Hääkuvauspaketit sisältävät kuvauksen sekä valmiit viimeistellyt kuvatiedostot. Laita viestiä, kerron mielelläni lisää hääkuvauspaketeista.

Jäitkö kaipaamaan jotakin muuta tai onko sinulla kysyttävää?

Laita minulle viestiä ja kerro toiveistasi niin räätöidään sinulle oma kokonaisuus tarpeidesi ja toiveidesi pohjalta.

KUVAUSEHDOT

Varaamalla kuvauksen ja maksamalla kuvausmaksun hyväksyt kuvauspalvelun yleiset ehdot. Pääset tutustumaan niihin täällä – muistathan lukea ne läpi huolellisesti. Tarvittavat muutokset tehdään ennen kuvausta. Muuta tärkeää infoa kuvauspalvelusta löydät täältä.

VARAA KUVAUS