Laura

Moikka!

Onpa ihanaa, että tulit tutustumaan sivuilleni!

Olen Laura, sertifioitu ammattivalokuvaaja. Intohimoni on ikuistaa elämän tarinoita ja hetkiä satumaisiin kuviin.

Kaikki alkoi vuonna 2009 kun sain mieheltäni lahjaksi ensimmäisen järjestelmäkamerani. Odotin tuolloin esikoistamme ja äitiyslomalla valokuvaamisesta tuli nopeasti päivittäistä. Kun poikamme syntyi halusin ikuistaa talteen jokaisen hetken, en voinut menettää niistä ainoatakaan. Nyt vuosia myöhemmin, neljän lapsen äitinä, valokuvaus on yhä henkireikäni ja tärkeä osa elämääni. Opiskelin siitä itselleni myös ammatin. Lasteni kasvu, perheemme hauskat ja ikimuistoiset hetket yhdessä, kesäiset retket metsässä, piknikit pihanurmella, syntymäpäiväjuhlat ja lasten ensimmäiset koulupäivät; nuo kaikki muistot ovat tallessa valokuvissa, joista on tullut minulle ja perheelleni kultaakin arvokkaampia. Niissä on meidän koko elämä, meidän tarina.

Rakastan aitoja hetkiä, suuria tunteita, pieniä eleitä ja tunteikkaita katseita. Minusta on ihanaa taltioida juuri noita asioita kauniiksi kuviksi, ihaniksi muistoiksi, joihin palata vuosienkin kuluttua. Niiden arvon oikeastaan ymmärtää todellisuudessa vasta kun omistaa ne.

Ja nuo kuvat ovat meidän paluulippumme menneisiin hetkiin. Aika kiitää eteenpäin emmekä saa mennyttä takaisin mutta kuvien avulla voimme elää sitä uudelleen. Ja kuviin voimme tallettaa kaiken meille rakkaan. Se tekee tästä työstä minulle niin merkittävää. Koen olevani todella etuoikeutettu kun saan ikuistaa teille teidän merkittäviä hetkiä ja elämän tarinoita kauniiksi kuviksi. Tiedän millaisia aarteita ne tulevat teille olemaan.

Haluan palvella asiakkaitani aina ystävällisyydellä ja ilolla, sillä uskon, että ihanien kuvien lisäksi kuvauspalvelu on parhaimmillaan myös ihana elämys. Tästä samasta syystä kuvauspalveluni on myös yksilöllinen, asiakkaan toiveisiin pohjautuva. Minusta on mukava kuulla asiakkaiden toiveita, ideoita ja ajatuksia kuvauksiin liittyen ja mahtavinta on päästä tutustumaan heihin ja heidän elämänsä tarinoihin.

Myös ammattitaidon kehittäminen sekä työn laadukas ja tasokas jälki ovat minulle tärkeää. Arvostettu ammattijärjestö FEP – Federation of European Photographers on myöntänyt minulle työstäni ammattikuvaajana EP – European Photographer -sertifikaatin kesällä 2019.

Kun tarvitset kuvaajaa elämäsi tärkeisiin päiviin ja hetkiin, laita rohkeasti minulle viestiä!

Olisi ilo saada ikuistaa sinulle upeita kuvia 🙂

Iloa ja valoa!

Laurelie Photography
Suomen Ammattivalokuvaajat Ry