Laura

Hei vaan!

Minä olen Laura, sertifioitu ammattivalokuvaaja täältä itäisestä Suomesta. Intohimoni on ikuistaa elämän tarinoita ja hetkiä satumaisiin kuviin.

Kaikki alkoi vuonna 2009 kun sain mieheltäni lahjaksi ensimmäisen järjestelmäkamerani. Odotin tuolloin esikoistamme ja äitiyslomalla valokuvaamisesta tuli nopeasti päivittäistä. Kun poikamme syntyi halusin ikuistaa talteen jokaisen hetken, en voinut menettää niistä ainoatakaan. Nyt vuosia myöhemmin, neljän lapsen äitinä, valokuvaus on yhä henkireikäni ja tärkeä osa elämääni. Opiskelin siitä itselleni myös ammatin. Lastemme kasvu, hauskat ja ikimuistoiset hetket yhdessä, kesäiset retket metsässä, piknikit pihanurmella, syntymäpäiväjuhlat ja lasten ensimmäiset koulupäivät; nuo kaikki muistot ovat tallessa valokuvissa, joista on tullut minulle ja perheelleni todella arvokkaita. Niissä on meidän koko elämä, meidän tarina.

Minä rakastan aitoja hetkiä, suuria tunteita, pieniä eleitä ja tunteikkaita katseita. On ihanaa taltioida juuri noita asioita kauniiksi kuviksi, ihaniksi muistoiksi, joihin palata vuosienkin kuluttua. Niiden arvon oikeastaan ymmärtää todellisuudessa vasta kun omistaa ne.

Haluan palvella asiakkaitani aina ystävällisyydellä ja ilolla, sillä uskon, että ihanien kuvien lisäksi kuvauspalvelu on parhaimmillaan myös ihana elämys. Tästä samasta syystä kuvauspalveluni on myös yksilöllinen, asiakkaan toiveisiin pohjautuva. Minusta on mukava kuulla asiakkaiden toiveita, ideoita ja ajatuksia kuvauksiin liittyen ja mahtavinta on päästä tutustumaan heihin ja heidän elämänsä tarinoihin.

Myös ammattitaidon kehittäminen sekä työn laadukas ja tasokas jälki ovat minulle tärkeää. Arvostettu ammattijärjestö FEP – Federation of European Photographers on myöntänyt minulle työstäni ammattikuvaajana EP – European Photographer -sertifikaatin kesällä 2019.

Kun tarvitset kuvaajaa elämäsi tärkeisiin päiviin ja hetkiin, laita rohkeasti minulle viestiä!

Olisi ilo saada ikuistaa sinulle upeita kuvia 🙂

Iloa ja valoa!

Laurelie Photography
Suomen Ammattivalokuvaajat Ry